Woonhuis jong gezin, Oss

Voor de villa van de familie Schalken verzorgde NEXTDOOR interieurontwerp een complete update. De vrijstaande woning was zeer gedateerd te noemen. We zijn aan de slag gegaan en hebben ruimte voor ruimte aangepakt. De begane grond van de split-level woonkamer is op gelijke hoogte gebracht en in het gehele huis zijn nieuwe puien en buitenkozijnen aangebracht van aluminium. Er is een nieuwe indeling gemaakt voor de woonkamer en de keuken, waarbij de vrijstaande haard een echte eyecatcher is. Er is een nieuw toilet en een nieuwe trap geplaatst.

De bovenverdieping heeft een prachtige, riante badkamer. Deze is volledig gestript en opnieuw ingedeeld. Comfortabel wastafelmeubel, ligbad met sfeerverlichting en een ruime dubbele douche.

Alle verlichting van de woning is volgens een sterk verlichtingsplan, zowel binnen als buiten. Zelfs de pui (en daarmee de uitstraling) van de voorgevel is in de verbouwing meegenomen.

Een huis kopen wat we helemaal naar eigen smaak konden verbouwen, dat was altijd al marcel z’n grote droom.
Uiteindelijk heeft Petra de bouw begeleid en heeft haar team de hele verbouwing naar grote tevredenheid uitgevoerd. Een strakke planning, geregeld overleg, korte lijntjes en een fijn mens. En het team om haar heen was ook top; timmerman, elektricien, Stucadoor, tegelzetter, loodgieter, stuk voor stuk betrouwbare, vriendelijke en zeer kundige mannen. De verbouwing is relaxt verlopen en t resultaat is prachtig geworden! Bedankt!!”